Kálmán Olga nem vállalja a kormányszóvivői posztot

Kálmán Olga nem vállalja a kormányszóvivőséget, mivel jó ideig szeretne jelenlegi pályáján maradni. Az ATV műsorvezetője pénteken erősítette meg döntését.

"Megkeresés volt, beszélgetés volt, de a válaszom: nem" - mondta az ismert televíziós személyiség azzal kapcsolatban, hogy neve felmerült a lehetséges szóvivő-jelöltek között.

Kormányközeli forrásból korábban derült ki: Kálmán Olga hivatalos felkérést nem kapott a kormányszóvivői posztra, de valóban felvetődött a neve a lehetséges jelöltek között.

A távirati irodának több, a miniszterelnök körül dolgozó szakember is azt mondta, legkésőbb őszig szeretnék megtalálni a kabinet új szóvivőjét, de semmi nincs, ami sürgetné őket ebben. Kálmán Olga, az ATV műsorvezetője először pénteken az Origo internetes hírportálnak beszélt arról, hogy megkeresték a betöltetlen kormányszóvivői poszttal kapcsolatban.

Miután Demcsák Zsuzsa visszalépett a poszttól, a miniszterelnök új kommunikációs csapata készített egy 10-12 fős listát a lehetséges jelöltekről, és ezen szerepelt Kálmán Olga is. A kormányszóvivői posztra alkalmasnak tartott emberek többségénél informális beszélgetésekben már érdeklődtek, hogy vállalnának-e ilyen posztot, de ennél tovább nem jutott a dolog. (MTI)

Kálmán Olga
Kálmán Olga
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.