Blogszféra kontra UPC

Nekik is volt részük a UPC jobb belátásra bírásában – gondolják a Nolblog naplóírói, akik a szolgáltatócég csütörtöki döntését kommentálják és magukat ünneplik.

Olda, aki a Mauzóleum Klub című blogjában az első között hívta fel a figyelmet  a UPC barátságtalan, szerinte kultúraellenes lépésére, most ezt írja: „Tényleg van MEZZO, már balettoznak is, látom. Abba a furcsa és szokatlan helyzetbe kerülünk, hogy egy szolgáltató, egy multi, mégsem mindig viselkedik úgy, mint egy beekizett vérfarkas.

Több jel is mutat erre, az első, hogy a UPC szóvivője közénk jött és elmondta mi van, nem csak a kis elefántcsont-tornyából kiabált le a nép közé. Aközé a nép közé, aki - hol erősebben, hogy elkeseredettebben - jelezte, hogy szeretne MEZZO-t a pénziért. Eme jelzések ellenére a szolgáltató nem vállat vont, hanem - bármi is zajlott odabenn - idekinn kommunikált. Nem is akárhogy.”  >>>>>

Ukridge, aki praktikus ötletekkel látta el a póruljárt UPC-előfizető MEZZO-rajongókat, meg úgy általában a piaci erejükkel visszaélő vállalatokat nem kedvelő olvasóit, szintén kalapot emel a szolgáltató előtt, hogy volt benne kurázsi egy elhibázott lépés újragondolására.

„UPC Hedkvóter
Kedves Szűcs úr, és kollégái!

Köszönjük szépen, hogy megtalálták a módját, hogy úgy bővítsék kínálatukat az AXN csatornával, hogy ezt nem a komolyzene helyett teszik!

Hosszú küzdelmünk tiszteletére szóljon a Haitian Fight Song (Charlie Mingus szerzeménye, játszik a New York Ska Jazz Ensemble)” >>>>>

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.