Mégis marad a Mezzo a UPC kábelhálózatában

Új megállapodást kötött a UPC Magyarország és a Lagardere Networks International, eszerint a Mezzo zenei és művészeti tematikus tévécsatorna továbbra is elérhető lesz a cég kábeltelevíziós hálózatában - jelentette be a két cég csütörtökön.

„Nagyon örülünk, hogy továbbra is eljuttathatjuk előfizetőinkhez a vezető európai klasszikus zenei, opera, tánc dzsessz és világzenei tévécsatornát” – mondta Joe Zuravle, a UPC Magyarország vezérigazgatója. A UPC változatlanul arra törekszik, hogy a legkülönbözőbb nézői érdeklődéseknek megfelelő, legváltozatosabb kínálatot biztosítsa, ezért folyamatosan gazdagítja választékát. A Mezzo tökéletes alkotóeleme ennek a gazdag választéknak.”

Az új megállapodás révén a Mezzo több mint 400.000 magyarországi háztartásba juthat el a UPC kábelhálózatain.

„A Mezzo kezdettől fogva mindig is kitüntetett kapcsolatot ápolt Magyarországgal és a magyar zene- és művészetbarátokkal. Ezért nagy büszkeséggel és elégedettséggel tölt el minket, hogy biztosíthatjuk a csatorna hosszú távú jelenlétét a vezető magyarországi kábelhálózaton. Az új megállapodásnak köszönhetően a Mezzo immár összesen több mint egymillió háztartásba juthat el az országban” – mondta Philippe Rouxel, a Lagardère Networks International ügyvezető igazgató-helyettese.Egy hete száznyolcvanhat közéleti személyiség írta alá a Nyilvánosság Klub felhívását, tiltakozva az ellen, hogy a UPC kábelcsatorna legdrágább csomagkínálatából kiveszi a Mezzo francia kulturális tévécsatornát és áprilisban megszünteti a klasszikus és modern zenét, Európa és a világ művészetét Budapesten szinte  egyedüliként bemutató csatorna sugárzását. A felhívással egy időben tiltakozás volt olvasható két  internetes portálon,a Petición és az Indexen is.

(UPC/MTI)

A Mezzo TV önhirdetése
A Mezzo TV önhirdetése
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.