Angyalfa-tábor: olvasóink a hiányzó útiköltség kétharmadát már összedobták

Március végén adtunk hírt arról, hogy az Angyalfa Alapítvány olvasóink segítségét kéri: mindössze 35 ezer forint hiányzott rászoruló gyerekeket segítő programjuk megvalósításához. Április közepén harminc gyermeket vinnének el a Marcal mellé egy hétvégére. A gyerekek mindannyian nehézségekkel küzdenek, mert családjuk csonka: valamelyik szülő börtönben van. Kaposvárról 19 gyermek jelentkezett, hogy szeretne velük tartani, de a táborozás költségvetéséből nem tudják az útiköltségüket Budapestig sem kifizetni. Sajnos ezen a tavaszon az Alapítvány nem tudja már ezt a plusz költséget vállalni.
A 19 gyermek vonatjegye Kaposvárról Budapestig és vissza közel 35 ezer forint. Adományozók segítségét kérték, hogy a fiatalok elmehessenek velük a táborba.

Kadlecsik Zoltán evangélikus lelkész a NOL-nak elmondta: a felhívás nyomán gyorsan összegyűlt a hiányzó összeg kétharmada. 12 ezer forintra azonban még mindig szükségük lenne az utazás megszervezéséhez.

Az Angyalfa vezetői köszönetüket fejezik ki azt eddigi segítségért.

Telefon: 06-20-824-69-07 angyalfa@vipmail.hu;
Angyalfa Alapítvány Kadlecsik Zoltán


Számlaszám:11600006-00000000-11626495 (Erste Bank)

Az Angyalfa Alapítvány a Magyar Testvéri Börtöntársasággal együtt országos méretekben támogatja a börtönbe került családfenntartók gyerekeit.

(NOL)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.