Lendvai néhány hét türelmet kér

Lendvai Ildikó szerint két-három hét múlva újra lehet szóvivője a kormánynak; az MSZP frakcióvezetője erről kedden a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorban beszélt.

"Lesz (kormányszóvivő), egy kis türelmet, két-három hét türelmet kérünk" - fogalmazott Lendvai Ildikó újságírói kérdésekre válaszolva. Mint mondta, "nem nagyon lehet meg egy kormány egy olyan szerepet betöltő ember nélkül, aki rendszeresen ismerteti az újságírókkal a kormány álláspontját és terveit". Közölte azt is, örülne annak, hogy Szigetvári Viktor, a párt volt kampánytanácsadója visszatérne és újra segítené a munkájukat.

Nyakó István szóvivő hétfőn az MTI érdeklődésére azt mondta: az MSZP szervezeti megerősítésében tanácsadóként vesz részt a következő években Szigetvári Viktor.

"Szükség van sok jó szakemberre (...) és az áru csomagolásán túl (...) még inkább szükség van arra, hogy (..) ez az áru bebizonyítsa a maga jó minőségét" - hangoztatta a szocialista politikus. Lendvai Ildikó szerint a cél így például az, hogy "kiderüljön" az egészségügyi átalakulások haszna is.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.