Harry herceg ismét fotósok előtt balhézott

Tökrészegen támadt rá egy fotósra Londonban a brit trónörökös iraki bevetésre készülő kisebbik fia, miután rajtakapták egy titkos találkán, amelyet Harry herceg nem "hivatalos" barátnőjével bonyolított le.

Harry herceg neve korántsem ismeretlen a brit bulvársajtó botrányrovataiban - az eddigi legnagyobb, valóban világraszóló botrányt két éve robbantotta ki, amikor egy jelmezbálban horogkeresztes Wehrmacht-egyenruhában jelent meg -, de a brit trón harmadik számú várományosa már jó ideje nem szolgáltatott okot az ilyen jellegű hírekre.

Most azonban visszamenőleg mindent bepótolt. A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit tömeglap megalázó fotókkal gazdagon illusztrált beszámolója szerint Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő 22 éves kisebbik fia - aki tavaly végezte el az első számú brit tisztképző akadémiát, és nemsokára hathónapos iraki bevetésre indul - a szombat éjszakát az egyik londoni bár mélyén töltötte egy szemrevaló hölggyel.

A hölgy nem Chelsy Davy, Harry dél-afrikai barátnője volt, hanem a 29 éves Natalie Pinkham egykori tévészemélyiség, akit már korábban is láttak az ifjabbik trónörökös környezetében. Ezúttal azonban Natalie-t a lesipuskás fotósok Harry "legközvetlenebb" környezetében szúrták ki; a News of the World forrásai szerint a pár szorosan összebújva táncolt, miközben Harry keze "mindenfelé kalandozott".

A herceg, aki az éjszaka során nem ásványvízzel oltotta szomját, hajnalban megpróbált a klub hátsó ajtaján kiosonni, miközben partnere az utcai kijáraton távozott. Harryt azonban itt is fotósok várták, és le is kapták. A királyi sarj eltorzult képpel vetette rá magát egyikükre, olyan trágárságokat üvöltözve, amelyeket a nem túl szégyenlős News of the World is csak kipontozva idézett.

A herceg a kabátjánál fogva próbálta földhöz teremteni a fotóst - miközben a többiek az egész jelenetet folyamatosan fotózták -, de testőre közbelépett, és igyekezett lefejteni Harryt a megtámadottról. Közben megjelent a herceg Range Roverje, és Harry megpróbált beszállni, de a manőver nemigen akart sikerülni: a szinte öntudatlanságig részeg trónörökös többször is hasra esett, és az aszfalton fetrengve, testőre támogatásával jutott csak el a kocsiajtóig. Mindezt nagyalakú, színes fotókon láthatta vasárnap vagy 11 millió alattvaló, a legnagyobb brit bulvárlap ugyanis ennyi olvasóhoz jut el minden hétvégén...

MTI-Panoráma - Kertész Róbert, London

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.