Demcsák Zsuzsa a Magyar Nemzettel szemben megteszi a megfelelő jogi lépéseket

Demcsák Zsuzsa leendő kormányszóvivő szerint az ellene a Magyar Nemzet szerdai számában megjelent vádak egyetlen pontban sem felelnek meg a valóságnak, ezért megteszi a szükséges jogi lépéseket.

A cikk szerint Demcsák Zsuzsa férjének közös érdekeltségei voltak, illetve vannak az előzetes letartóztatásban lévő, bűnszövetkezet működtetésével gyanúsított Sz. Istvánnal, és a leendő kormányszóvivő maga is érdekelt egy szerencsejátékkal és fogadással foglalkozó vállalkozásban.

Demcsák Zsuzsa az MTI-hez eljuttatott közleményében leszögezte: férje a cikkben említett Fekete Dominó és 24 Ütem Kft-kkel 2007. január 22-én minden kapcsolatot megszakított. A cégek gazdasági tevékenysége semmilyen összefüggésben nem merült  fel a cikkben említett büntető eljárásban Sz. István terhére rótt bűncselekményekkel kapcsolatban.

A Solvenus Kft.-ben Demcsák Zsuzsa 2005. január 21-től 2007. február 1-ig volt tulajdonos - férjével közösen -, de a társaság irányításában ez alatt az idő alatt sem vett részt. A társaságnak ekkor rajta és férjén kívül más tulajdonosa nem volt. A kft.   2007-re szóló működési engedélyét 2007. január 11-én megkapta, tevékenységét a jogszabályok keretei között fejti ki.

"Kár, hogy Magyar Nemzet cikkírója a cégbíróságra már benyújtott, de még be nem jegyzett változásokról elmulasztott tájékoztatást adni, annak ellenére, hogy az általa hivatkozott cégnyilvántartás  - igaz, csak zárójelben - feltünteti, hogy a bejegyzett adatok módosítása folyamatban van. A korábbi üzlettársi kapcsolat tényén kívül más viszony közte és a büntető eljárásban említett személyek között nem volt, ezért az újságnak a maffia-kapcsolatra utaló megjegyzései megalapozatlanok. Demcsák Zsuzsa és férje, Kiss József a Magyar Nemzettel szemben megteszi a megfelelő jogi lépéseket" - zárul a közlemény.

(MTI)

 

 

 

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.