Demcsák nem vállalható?

Orbán a népszavazásról

Orbán Viktor a Fidesz-frakció zárt ülésén, hétfőn információink szerint megismételte: egyszerre kell az összes kérdésről megtartani a népszavazást. Azt nem kell összekötni "semmilyen választással". Közölte: az önkényuralmi jelképekről szóló törvény közmegegyezéssel született. Az árpádsávos zászlóról akkor kell beszélni, ha törvénymódosítást kezdeményeznek. (Cs. I.)

Demcsák nem vállalható?

Demcsák Zsuzsa blogjának részletei is szóba kerültek a parlament oktatási bizottságának tegnapi, a Legyen jobb a gyerekeknek elnevezésű kormánystratégia vitájában. Sándor Klára, az SZDSZ ügyvivője azt mondta: a kormánynak le kell vonnia a konzekvenciákat. A koalíciós koordinációs SZDSZ-es államtitkár, Horn Gábor viszont azt mondta: nem szólnak bele a kormányszóvivő kiválasztásába. (index.hu)

Átadták az antirasszista díjat

Tizenhetedszer adták át tegnap az Országházban a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége által alapított Radnóti Miklós-díjat. Az elismerést olyan emberek, szervezetek kaphatják, akik eredményesen küzdenek a hátrányos megkülönböztetés ellen. (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.