Békesi Gyurcsány esélyeiről

A gazdaság helyzetéről, a kiigazításról, az ellenzékről és az MSZP-ről beszélt a Klubrádió Hétzáró című műsorában tegnap Békesi László volt pénzügyminiszter.

A gazdaságról. Megkésve bár, de a kormány belátta: az ország kényszerpályán halad, amelyről sürgősen le kell téríteni, különben a tartósan leszakadók közé kerül.

Gyurcsányról. A kormányfő előkészítetlenül látott neki a reformoknak. Az egészségügyi reform végiggondolatlan, alig történt változás az oktatásügyben, nincs kidolgozott adóreform-koncepció, az önkormányzati rendszer átalakításának elmaradása miatt pedig azzal nyugtatják magukat, hogy azt az ellenzék nem támogatja.

Orbánról. Nincs tömeges elégedetlenség az életkörülmények, a gazdasági megszorítások miatt, így nincs reális esélye a kormány idő előtti megbuktatásának.

Szili Katalinról. Gyurcsány még időben vette át a pártot. Szili Katalin a párt elégedetlenjeinek szószólója, akinek nincs önálló gondolata és ideológiája, aki megalapozatlan államfői ambíciói miatt annak idején ütközött Gyurcsánnyal.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.