Bankrablás Újpalotán, a Zsókavár utcában

Fegyveres rablás történt egy budapesti, XV. kerületi pénzintézetnél - tájékoztatta a BRFK sajtóügyeletese pénteken délelőtt az MTI-t.

A Zsókavár utcai pénzintézetbe nem sokkal nyitás után, reggel 8 óra után ment be egy kötött sapkát és napszemüveget viselő férfi, aki az arcát egy sállal takarta el - mondta el Kormos Endre. Mint mondta, a férfi az alkalmazottakat feltehetően fegyverrel megfenyegette, és pénzt követelt. Az egyik alkalmazott egy zacskóban pénzt adott át a férfinak, aki ezt követően valószínűleg gyalogosan elmenekült a helyszínről. A rablás során lövés, személyi sérülés nem történt, a BRFK rablási osztálya megkezdte a nyomozást - tette hozzá.

Őrizetben a nyíregyházi bolti rablás két elkövetője

Elfogta a rendőrség a nyíregyházi bolti rablás két gyanúsítottját, a harmadik  elkövetőt még körözik - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei  főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-vel. Az egyik nyíregyházi dohányáruboltot még múlt kedden rabolta ki három álarcos férfi, az üzlet tulajdonosát bántalmazták,  összekötözték és elvették a pénzét - emlékeztetett Fülöp Gergely. A főhadnagy kiemelte: a nyomozás eredményeként a rendőrség  őrizetbe vett egy 23 és 26 éves érpataki férfit, akik megalapozottan  gyanúsíthatók a csoportos rablás elkövetésével. A szóvivő hozzátette, hogy a rendőrség kezdeményezi a bíróságon  mindkét elkövető előzetes letartóztatásba helyezését, míg harmadik  társuk ellen elfogatóparancsot adott ki az ügyben eljáró nyíregyházi kapitányság.

 (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.