Nagy britmánia: Anima a Hajón

Február 16-án az A38-on élő lemezfelvételre készül az Anima Sound System, amely megjelenése május felé várható és érdekessége, hogy a We Strike című lemezükön megszólaló összes énekes feltűnik az este során, úgy mint Jeremy Thompson, a latin elektronika képviselőjeként Heidi Levo és JC001 az egyik leggyorsabb angol rapper.

Bemelegítésnek DJ First Rate, a Morcheeba és a Massive Attack bejáratott skreccsmestere pörgeti majd lemezein trip-hop-os, d'n'b-es, funkos ritmusait. Érdemes korábban érkezni és megnézni mit művel a színpadon, mert nem véletlenül lett ennyire kapós DJ az underground hip-hop utcagyerekéből.

 
1993-ban alakult meg a hazai elektronikus zene eddigi egyik legnagyobb neve: az Anima Sound System, akiket ugyan két hónapja Budapest közelében sem láttunk, de ezt a hiányzást munkájukkal igazolják majd. Hiszen koncertlemezük mellett remixalbumon dolgoznak és év végére még egy The Rise of Spions című lemezt is ígérnek Najmányi Lacival (Spions tag). Régi és új Spions dalok lesznek rajta hallhatóak kórussal és vonósokkal megpakolva.
 
Animáék tehát nem pihennek. Miután Magyarországon elsők között próbáltak dub, dancehall és drum and bass irányba mozdulni erős ragaszkodással magyar, roma és zsidó népzenéhez elérték, hogy De-Phazz remixeljen nekik és együtt dolgozzanak az Asian Dub Foundation-nel.
 
DJ First Rate (UK), Anima Sound System feat. JC001 & Heidi Levo (UK)
 
2007. február 16., péntek 21h A38
 
Belépő elővételben: 2500 Ft, a fellépés napján: 2900 Ft.

Jeremy Thompson, az Anima énekese
Jeremy Thompson, az Anima énekese
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.