Torgyán József: a Fidesz a dezertőrök pártja

Torgyán József szerint a Fideszt át kellene nevezni a "dezertőrök" pártjának, mert a pártban egyaránt ott vannak a KDNP, az MDF, a kisgazdák és a Vállalkozók Pártja dezertőrei - jelentette ki a Megújuló Magyarországért Mozgalom elnöke csütörtöki, békéscsabai sajtótájékoztatóján.

"A Fideszt át kellene nevezni a dezertőrök pártjának, mert (…) ott vannak a KDNP (…), az MDF (…), a kisgazdapárt és a Vállalkozók Pártja dezertőrei, és mindenfajta dezertőrök" - mondta Torgyán József az MTI azon kérdésére, miként kommentálja azt, hogy Turi-Kovács Béla, a Kisgazda Polgári Egyesület elnöke április második felében párttá alakítja át az egyesületet.

A politikus szerint "a zsoldossereg mindig addig áll fenn, amíg pénzzel, paripával, fegyverrel ellátják őket, és mindent megkaptak". "Ha megszűnnek a győzelmek, és megszűnik a nagy pénzügyi utánpótlás, akkor a zsoldos hadsereg mindig összeomlik, és vereséget  szenved" - jelentette ki.

Torgyán József elmondta: semmilyen kapcsolatban nincs Turi-Kovács Béláékkal, mert ő "a magyar népet tekinti  szövetségesének", nem pedig a "dezertőröket".

Közölte: mozgalma március 14-én Budapesten, a MOM-székházban fog zászlót bontani, ahol meghirdetik programjukat és célkitűzéseiket. Szerinte ugyanis eljött az ideje annak, hogy a minden erkölcsi és politikai hitelét vesztett hatalmi elitet távozásra késztessék, és megteremtsék az emberi méltósággal élhető életfeltételeket.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.