MediaLOG: 50-60 ezer lapelőfizető fél-egyhavi díjkompenzációt kap

A MediaLOG Fiege Zrt. fél-egyhavi díjkompenzációt ad 50-60 ezer lapelőfizetőnek a február végén esedékes márciusi előfizetési díjakból - mondta el Lengyel L. László, a MediaLog igazgatóságának elnöke tegnap. Hozzátette: ez mintegy négyszerese a január közepén kalkulált számnak, ám az összes, 840 ezer előfizetőnek mindössze 6-7 százaléka. Az előfizetők közül 25-30 ezer jelezte január első heteiben, hogy nem, vagy csak késve kapta meg újságjait, és további 25-30 ezren lehetnek olyanok, akikről a terjesztő cég tudja, biztosan nem kapták rendszeresen a lapokat.

 

 

A hosszabb távra előfizetők kárpótlásáról úgy egyeztek meg a kiadókkal, hogy ők visszatérítést kapnak - közölte Lengyel L. László. A kárpótlandók 90 százaléka félhavi, 10 százaléka egész havi díjkompenzációban részesül. Azok kapnak egész havi kompenzációt, akik még január 15-e után is jelezték a kiadók vagy a terjesztő felé: nem kaptak újságot. Kiemelte: mára a terjesztő és a kiadók informatikai szakembereinek sikerült az adatbázist csaknem 100 százalékosan letisztázniuk. A terjesztési hibaarányt 1 százalékra szorították le, ami január közepén 2-3 százalék volt.

A MediaLOG Fiege Zrt. 2007. január 1-jével vette át a Magyar Postától a Világgazdaság kivételével az országos napilapok terjesztését. (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.