Nyomja a UPC, ami a kábelen kifér

Átalakítja kábeles internet-szolgáltatását márciustól az UPC: a felhasználók az előfizetői az eddiginél jóval gyorsabb, akár extrém fel- és letöltési sebességet  érhetnek el, és teljesen megszűnik az eddigi adatforgalmi korlát. A chello előfizetők például változatlan havi díjért háromszoros sebességgel internetezhetnek, és elérhetik a 20 megabites letöltési sebességet.


Az UPC azért alakítja át portfólióját, alakít ki új csomagokat  és növeli jelentősen a sávszélességet, mert az interneten egyre több  olyan alkalmazást és szolgáltatást lehet elérni, amelyek igénybevételéhez ez szükséges.
Az UPC-nek több mint 200 ezer internet-előfizetője van, ami mintegy ötöde a potenciálisan elérhető háztartások számának. Arra  számítanak, hogy az idei éles versenyben is legalább olyan mértékben - mintegy 50 százalékkal - nő az előfizetői szám, mint tavaly. A műszaki fejlesztés június végén fejeződik be, addigra minden előfizető az új rendszer szerint internetezhet. A régi csomagok megszűnnek, s mindenki automatikusan abba a csomagba kerül, amelyik árban a legközelebb esik a korábbihoz.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.