A Heti Választól az Adriára

Új céget hoz létre horvátországi szállodái működtetésére Vitézy Tamás, aki az Adriatiq island Group élére a Heti Válasz eddigi kiadóigazgatóját ültette.

2007. február 1-jétől Szalay-Bobrovniczky Kristóf foglalja el az Adriatiq Islands Group vezérigazgatói pozícióját. Az újonnan alapított horvát részvénytársaságot, amelynek elnöke a többségi tulajdonos Vitézy Tamás, az alapító tulajdonosok birtokában lévő horvátországi idegenforgalmi ingatlanbefektetések és vállalakozások összefogására hozták létre. Vitézy és tulajdonostársa Kerekes László 2000 óta nagy értékű dalmáciai szállodákból, kikötőkből és kapcsolt vállalkozásokból álló vállalatcsoportot alakított ki Horvátországban.

Az új vezérigazgató feladata lesz az Adriatiq márkanév nemzetközi piacokra való bevezetése, valamint a csoport további befektetéseinek előkészítése és lebonyolítása is. Szalay-Bobrovniczky Kristóf 36 éves, tanácsadói és banki tapasztalatok után a távközlési és médiapiacon szerzett vállalatvezetői gyakorlatot, 2004 óta pedig a Heti Válasz című hetilap kiadóigazgatói posztját töltötte be.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.