A MediaLOG Fiege Zrt. közleménye

Tisztelt Előfizető!
Január 1-jétől a napilapokat és a magazinok többségét új cég, a MediaLOG Fiege Zrt. terjeszti. Az új rendszer indulásával kapcsolatos átmeneti nehézségek miatt az előfizetők egy része nem, vagy esetleg késve jutott hozzá a megrendelt lapokhoz.

Az ezzel okozott kellemetlenségekért valamennyi érintettől elnézést kérünk, és köszönjük mindazok segítségét, akik a kézbesítési hibák jelzésével hozzájárultak a problémák megoldásához.
Az észlelt és jelzett gondok legnagyobb részét kollégáink már korrigálták, a még meglévő hibák kijavításán pedig folyamatosan dolgoznak, és a lehetséges legrövidebb időn belül megoldják azokat. Minden tisztelt előfizető, aki az elmúlt két hétben jelezte, hogy nem kapta meg megrendelt lapját, kompenzációban részesül. Ennek mértéke a kiadókkal egyeztetve félhavi előfizetési díj, amelyet minden érintett a februárban esedékes díjbefizetés időszakában kap meg.

Türelmét és megértését köszönjük. Bízunk benne, hogy a kezdeti nehézségek elmúltával szolgáltatásainkkal maradéktalanul elégedett lesz, és továbbra is megrendelőink között tisztelhetjük.

Amennyiben bármilyen észrevétele, esetleg további panasza van, kérjük, hívja a 0680/106-000 ingyenes számot, vagy a kiadó ügyfélszolgálatát a 06 (1) 436-4373 számon.


Üdvözlettel:

MediaLOG Fiege Zrt.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.