Ajándékozás elleni kampány Hollywoodban

A hollywoodi filmsztárok többsége rengeteg ajándékot kap, amit eleinte nagyon élveznek, de utána már nem tudják hová tenni a több ezer dolláros figyelmességeket. Újabban több sztár kampányba fogott, hogy tiltsák be az efféle ajándékozást.


Az egyik magyarországi filmforgalmazó cég információja szerint a kétszeres Oscar-díjas Hilary Swank különleges újévi fogadalmat tett, miszerint a jövőben soha nem fogadja el úgynevezett promóciós ajándékokat. Ma már minden nagyobb filmes esemény, fesztivál, premier - különösen az Oscar-díj átadása - elképzelhetetlen anélkül, hogy a világcégek a sztárokat ne lepjék meg olykor komoly értékű parfümökkel, ékszerekkel és ruhákkal.

Ez különösen azoknak a hírességeknek furcsa, akik valaha szegények voltak, mint Swank. A filmsztár elhatározta, elajándékozza a rászorulóknak a felhalmozódott reprezentációs holmikat. Edward Norton pedig kifejezetten kampányba fogott annak érdekében, hogy ne osztogassanak a világcégek reklámérdekekből gyönyörűen becsomagolt luxus ajándékkosarakat és dobozokat a filmsztároknak, mert azoknak nincs ezekre szüksége. (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.