Diana baleset áldozata lett

A windsori Combermere laktanyában kezdte meg hétfőn katonai szolgálatát az elit sandhursti akadémiát múlt év végén elvégzett Vilmos. A hivatalosan Wales hadnagy névre hallgató Vilmos néhány hetet tölt a kaszárnyában, a légierő és a haditengerészet kötelékében is teljesít majd szolgálatot.

Mielőtt Windsorba érkezett volna, Vilmos herceg gondolatait valószínűleg az édesanyja és annak barátja, Dodi Fayed 1997. augusztus 31-i halálának körülményeiről tegnap indított bírósági eljárás, egyben halottkémi vizsgálat foglalta le. Vilmos és öccse, Harry levelet intézett az elnöklő családjogi szakértőhöz, tisztességes és gyors eljárást kérve. Ez a jogi procedúra néhány héttel követi a Lord Stevens nevével fémjelzett hároméves vizsgálat eredményének nyilvánosságra hozatalát. Ennek értelmében Diana és Dodi "véletlen, tragikus autóbalesetet" szenvedett.

Diana neve egyre sűrűbben merül fel Vilmos barátnőjével, Kate Middletonnal kapcsolatban is, aki az utóbbi időben egy lépést sem tehet a walesi hercegnő életét is megnehezítő paparazzók hajtóvadászata nélkül. Hivatalosan ugyan nem jár neki, a 25. születésnapját ma ünneplő divattanácsadó gyakran szorul testőrök védelmére. A fotósok fokozott izgalmának oka állítólagos küszöbönálló eljegyzése.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.