Apadó Fidesz-előny

Apadó Fidesz-előny

A Medián apadó, ám továbbra is jelentős Fidesz-előnyt mért december 1-je és 5-e között. A Fidesz támogatottsága a novemberi 36-ról 34 százalékra csökkent, az MSZP megőrizte 27 százalékát, az MDF-é 6-ról 5-re csökkent, az SZDSZ továbbra is 4 százalékon áll - derül ki a HVG legfrissebb számából. (Hírösszefoglalónk)

 

Nyertes kutatócégek

A Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs közbeszerzési pályázatának közvélemény-kutatási feladatait a Medián, illetve a Szonda Ipsos nyerte meg. A két céggel kötendő szerződés keretösszege 182 millió forint lehet. (MTI)

 

Radarszavazás jövőre

Március 4-én szavaznak a pécsiek arról, hogy épüljön-e katonai radar a város fölé magasodó Tubes hegyen. Erről tegnap döntött a baranyai megyeszékhely képviselő-testülete. (U. T.)

 

Sági nyugdíjba megy

Sági János vezérőrnagynak, a légierő parancsnokának szolgálati viszonyát december 29-i hatállyal megszüntette a köztársasági elnök, és nyugállományba helyezte. Januártól megszűnik a honvédség önálló légiparancsoksága is, egy összhaderőnemi parancsnokság jön létre. (Hírösszefoglalónk)

Visszavitetik a szemetet

Az illegálisan elhelyezett bálázott szemét nem veszélyes hulladék - tájékoztatta lapunkat a szaktárca. A zöldhatóságok hamarosan kötelezést adnak ki a hulladék elszállításáról, és az azt ideszállító cég megbírságolásáról. (Ö. Z.)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.