The Idoru - In Times of War

A szeptemberi és októberi pörgés után az Idoru legénysége kicsit visszavonult, ami persze nem azt jelenti, hogy teljes mértékben mellőznünk kell őket. Egy-két buli azért csak-csak becsúszik, így még ebben az évben elcsíphetitek a bandát a Süss Fel Napban.

A zenekar jelenleg új albumán dolgozik, ami ha minden jól megy, jövő év elején jön ki. Erre a bulira nem csak azoknak érdemes ellátogatni, akik október 31-én nem jutottak be a csapat koncertjére, hanem mindenkinek, akit érdekel, merre is lép tovább a zenekar, hiszen eddig sosem hallott számok fognak felcsendülni a koncerten.

Az In Times Of War egy friss zenekar Budapestről, illetve annak környékéről, lévén a tagok háromnegyede váci. A Sunday Fury hangszeresei, kiegészülve a Bridge To Solace énekes Jakab Zolival kompromisszumokat nélkülöző, kemény, régi iskolás alapú, de modern hardcore zenét játszanak a nagy new york-i (Cro-Mags, Sick Of It All) és clevelandi (Integrity, Ringworm) zenekarok nyomvonalán.

A Solution-t sokan a Subscribe kistestvéreként tartják számon, és ebben van is valami. Itt nemcsak a külsőségekre kell gondolni, hanem a zenére is. A zenekar modern metal zenét játszik egyéb stílusjegyekkel fűszerezve, technikásan tálalva. Mindehhez pedig egy igen intenzív színpadi produkció társul. A zenekar este nyolckor csap a húrok közé.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.