A kínaiak már a Corvinban vannak

Ismét kinyitott a nagy múltú Corvin Áruház. Mert hogy öt hónapig zárva volt. Pontosabban az emeletein nem folyt kereskedés, csak földszintjén működött az élelmiszer áruház.

A Skála-Centrum áruházlánctól a névhasználati jogot megszerző, kínai érdekeltségű Magyar Jin Wen Kft. bérli most az emeleteket. Kispesten és Újpesten ugyanők üzemeltetik a korábbi Centrum üzletházakat. Országosan most már tizennyolc volt Centrum vagy Skála kötődik hozzájuk, ebből Budapesten öt. Kivétel a Nyugati téri Skála Metró és a Budai Skála, melyet a közeljövőben lebontanak.

A Corvint ezt megelőzőleg egy outlet cég bérelte, ők azonban itt felhagytak a kereskedéssel, s öt hónap szünet után nyílt meg újra december 1-én az áruház két emelete. A kínálatban nem csak igényesebb kínai termékek találhatók, sok a márkás európai és a magyar áru is, főleg a női ruházati  és a cipő osztályon. Úgy tűnik, minőségben és mennyiségben a választék nem rosszabb a korábbi Corvin-színvonalnál. S hasonló a belső elrendezés. Visszaköltöztek továbbá a megszokott szolgáltatások, néhány osztályukat pedig, például a műszakit, bérlőknek adták ki - tudtuk meg Nádasné Füzesi Veronika kereskedelmi igazgatótól. Az áruház jelenleg hatvan eladót foglalkoztat, többségükben korábbi Skála-dolgozókat.

Öt hónap után újra megnyílt az áruház
Öt hónap után újra megnyílt az áruház
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.