Máris üzletelnek Puskás emlékével

Egyedülállónak mondott Puskás-relikviát bocsát árverezésre egy amerikai magyar újság honlapján egy magyarországi gyűjtő. 

Eladó az Aranycsapat 6-3-as győzelme után készült tabló Puskás Öcsi és a csapat tagjainak korabeli, eredeti aláírásával - tájékoztatta emailben a NOL szerkesztőségét az Egyesült Államokban megjelenő Amerikai Magyar Népszava Szabadság c. lap főszerkesztője. 

Az ereklye - állítják - azonos az akkori November 7. téren a Fényszöv kirakatában kiállított tablóval, melyhez akkor naponta ezrek látogattak el. 

A tulajdonos, akinek kilétét homályban hagyják, állítólag Magyarországon az MLSZ-nek, a Nemzeti Sporthivatalnak, Orbán Viktornak és Gyurcsány Ferencnek is felajánlotta a kincset, de nem kellett senkinek. Most az amerikai magyarok licitálhatnak rá december 15-ig az amerikai magyar lap szerkesztőségébe küldött emailekkel. 

A Puskás-relikvia kikiáltási ára 50 ezer USD. A legnagyobb ajánlatot folyamatosan közzétesszik a honlapon, és minden korábbi licitálót értesítenek az árverés állásáról. "Vegye meg az Aranycsapat 1953-as egyetlen, eredeti, hiteles tablóját!" - hívnak fel a szerkesztők. 
(NOL)
 

Puskás lõ, gól!
Puskás lõ, gól!
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.