Több szereplő és a terapeuta

Ismét Budapesten tart előadást Feldmár András, a Kanadában élő pszichoterapeuta, Több szereplő egy szerzőt keres: a pszichoterápia rejtelmei címmel. Október 20-án és 21-én várhatóan ismét teltház előtt beszél néhány esetéről, azután lehet kérdezni, beszélgetni.

Senki ne számítson könnyed kikapcsolódásra október 20-án és 21-én, ha ellátogat a Magyar Nemzeti Galéria előadótermébe Feldmár András három előadására, valószínűleg kényelmetlen igazságokkal fog szembesülni a közönség. Még ha elsőre úgy is fog tűnni, hogy nem volt súlyos az a néhány óra, a hatás garantáltan jelentkezni fog hosszútávon.

Az 1940-ben született, Magyarországot 1956-ban (családi okokból) elhagyó Feldmár módszerei ellenállásba ütköznek a szakma részéről, ugyanakkor teltházas előadásai szerte a világon az elért eredményeinek tiszteletéről tanúskodnak. A gyógyszeres kezelést nem tartja célravezetőnek, viszont az LSD és más hallucinogén anyagok terápiás használatát támogatja. Több könyvet jelentetett meg, többek között a Végzet, sors, szabad akarat címűt Popper Péterrel és Ranschburg Jenővel közösen. Fliegauf Benedek 2002-ben készített dokumentumfilje, mely Feldmár előadásaiból és vele készült beszélgetések részleteiből áll, máig a budapesti mozik műsorán szerepel.

Kellemes alámerülést az emberi lélek legmélyebb bugyraiba! Az előadások 20-án 16 órakor, 21-én 11 és 16 órakor kezdődnek.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.