Mindennel elégedettek?

Gerhard Mayer-Vorfelder, a Német Labdarúgó Szövetség korábbi elnöke, az UEFA végrehajtó bizottságának tagja szerint a 2012-es Eb helyszínkijelölését azért odázták el december 8-ról a jövő év áprilisára, mert vannak még kérdések, amelyekre választ vár az európai szövetség.

"Mindhárom pályázó remekül felkészült, a halasztás tehát nem azt jelenti, hogy elégedetlenek lennénk a jelentkezőkkel" - mondta.

Lengyelországban azt feltételezik, hogy a halasztással az UEFA időt akar adni Olaszországnak arra, hogy a bundabotrány után rendezze sorait. "Ezt a leghatározottabban visszautasítom, és a végrehajtó bizottság minden tagja nevében kikérem magamnak" - jelentette ki Mayer-Vorfelder.

Kisteleki István, az MLSZ elnöke nem kommentálta a szerdai döntést. "Az UEFA hétfőre ígérte hivatalos állásfoglalását a halasztással kapcsolatban, addig erről nem akarok nyilatkozni" - említette.

Mint köztudomású, a 2012-es kontinensbajnokság rendezői jogának elnyeréséért Magyarország és Horvátország, valamint Ukrajna és Lengyelország közösen, míg Olaszország egyedül kandidál.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.