MSZP: a Fidesz határolódjon el Egerben a MIÉP-től!

Határolódjon el, ne működjön együtt a Fidesz egri vezetése az MTV ostromában résztvevő MIÉP-től és annak önkormányzati képviselőjétől - erre szólította fel csütörtökön nyílt levélben Demeter Ervint, a Fidesz városi vezetőjét a szocialisták egri elnöke.

 

"Ezúton is kérem, cáfolja honlapjukon szereplő szándékukat, mely szerint az MTV ostromában is résztvevő erővel szeretnének együttműködni. (...) Kérem határolódjon el a köztörvényes bűncselekményekben tevőlegesen, vagy tétlenül is résztvevőktől, akik ezek után önkormányzati képviseletet kívánnak ellátni" - fogalmaz az MSZP egri elnöksége nevében írt nyílt levelében Török Zsolt.

Az egri fideszes honlapon az olvasható: az új felállás szerint az egri közgyűlésben a kilenc fideszes képviselő, a két lokálpatrióta, az egy MDF-es és az egy MIÉP-es képviselő, valamint Habis László polgármester többséget alkothat.

A MIÉP és a Hatvannégy Vármegye mozgalom által létrehozott, Összefogás egy Jobb Egerért tömörülés színeiben mandátumot szerzett Schneider Tamás maga is elismerte egy Egerben tartott kormányellenes demonstráción, hogy jelen volt a Magyar Televízió "ostrománál" és a rendőrség egy időre őrizetbe is vette.

A megválasztott MIÉP-es városatya a ,90-es évek elején az egri skinhead mozgalom egyik vezetője, emblematikus alakja volt. Nevéhez fűződik a botrányos egri skinhead majálisok szervezése.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.