„nem vagyok ott, a Hyde Park csinálja a dolgát”

Aza helyzet, hogy ez a „nem vagyok ott, a Hyde Park csinálja a dolgát”taktika működik: a tévében ugyan vannak műsorok, de az ember aztkeresi, mi van a téren, mit mond a hogyishívják, mit ir anemtudommelyik nyugati lap, meg a MN. Szóval: leáll az ország. - írja alma a nolblogon.

Illetve:csak oviról, és zászlósairól szól. De amúgy nem lehet semmit secsinálni. Ki van húzva a dugó. És tartok tőle, hogy a jónépet isbénítja ez a egyenirányított bénaság. (Bocs a képzavarért.) Izgi filmvan a dobozban, - várj fiam, megnézem nem ölik-e már egymást, (ugrálása csatornaváltóval) semmi, nézzük. Igy nem lehet filmet nézni, folytonugrálsz. Ja, le is mehetek, megnézem már, mit énekelnek. stb. A Hivatalugyan nyitva van, de ügyiratok állnak és nézik a teret, tévét, vagyegymást. A főosztályvezetők kavargatják egymás kávéját és aláirnak, megvárnak. Netán újságot olvasnak. Bosszankodnak. Nem nyilatkoznak. Kicsitdolgoznak - délután. Csinálnám, de nem lehet, senki sincs a helyén - jókifogás. Közben tiltkozó felhivás iródik, aláíródik, - lassan. Atelefonvonalakban lassabban megy a nemtudom mi: körülnéz. Felháborodik,tiltakozik - nem hallani. Persze hallani, csak nem atévében-rádióban-újságban. A mobilok viszont szólnak: ott is? Itt nem.Várj. Várunk. Leszarom - mondja. Persze ők vannak többet, de nem látniőket, nem hallani - unplugged. Vagy: eltakarja őket a Hyde Park. Avillamosok még mennek. Hál istennek. Minden más lassan mintha leállna.

Hát erre játszani azért nagy szemétség. Egy ország bénulhat le ( várjál: még nem, sőt tán már ébred...). Félek, hogy akkor is.

Ámaz is lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna, hogy bedőlök ennek azunplugged állaptnak. Hiszen voltaképp csak kampány van, meg önkormiválasztás jön. És csak annyi. Tovább a blogba

Izomagyú: James Bond kontra Heti Hetes

"A városban a lámpák égtek, a tévében meg a Sváby."

Spam: Érdekes hadviselés a szolgáltatók között

Te melyiket választanád?

(nolblog)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.