Vegyél lámpát, világos?!

Lámpaosztóakciót rendez holnap délután öt ésnyolc óra között tíz forgalmas fővárosi kerékpárút mentén a MagyarKerékpárosklub. A civil szervezet azon bicikliseknekszánja a lámpákat, akiknek még nincsvilágítás a kerékpárjukon, ezzelis népszerűsítve a városi kerékpározást

AEurópai Mobilitási Hét alkalmábólrendezett akció aktivistáival az Újpest-Városkapumetrómegálló feletti, a Fogaskerekű vasútvégállomása előtti, a Lágymányosihíd budai hídfőjénél lévőkerékpárúton, továbbá a LisztFerenc, Jókai és Batthyány térentalálható kerékpárúton, illetve aKőbányai út - Könyves Kálmán körútsarkánál, továbbá az Arany Jánosúti metrómegállónál találkozhatnakaz érdeklődők. Emellett a Margit híd szigetibejárójánál, a híd budaihídfőjénél az átjáró délikijárójánál bukkannak fel a kerékpárosszervezet képviselői.

Aszervezet a Mobilitási Hét minden napjáraprogramot szervezett a városi kerékpározásnépszerűsítése érdekében: 20-ára,szerdára "P+R+B, parkolj és kerekezz tovább!"akciót, melynek keretében kerékpárkölcsönzésre, megőrzésre biztosítanaklehetőséget a Szent István téri mélygarázsban.Csütörtökön tartják a KerékpározásNapját, ekkor indul a "kerékpárral iskolába"kampány is az V. kerületi iskolák részvételével.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.