Combino: Demszky türelme elfogyott

Amennyiben valamelyik Combino a következőidőszakban akárcsak 5 percre is meghibásodik, visszaküldjük aSiemensnek - nyilatkozta Demszky Gábor az MTI-nek szombaton.

Afőpolgármester elmondta, hogy a Városháza kész jogi lépéseket ismegfontolni a villamosok meghibásodása miatt. Hangsúlyozta, hogy aCombinokat vissza kell vonni, ha a körúti forgalmat nem lehet velükzavartalanul lebonyolítani. "Nem számítottunk rá, hogy a világ egyiklegnagyobb cégétől rendelt villamosok sorban meghibásodnak" - fűztehozzá, egyben megjegyezte, hogy a történtek miatt magyarázatot vár aSiemenstől.

A főpolgármester szerint "olyan ez, mintha lecserélnénk a családi Ladátegy megbízható német autóra és az az első nap lerobban. Aztán bevisszüka márkaszervizbe, megcsinálják, hazavisszük és megint lerobban".

"Minden nap más-más hibáról kapunk hírt, más-másindoklással. Lehet, hogy külön-külön ezek a hibák mind megmagyarázhatókvalamivel" - mondta, hozzátéve, hogy nem magyarázatokra van szükség,hanem arra, hogy menjen a villamos.

"Vagy megcsinálják úgy, hogy zavartalanul működjön,vagy adják vissza a pénzt, amit kifizettünk érte" - jelentette kiDemszky Gábor.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.