Parádés karnevállal búcsúzott a nyár

A fergeteges hangulatú Új Budapest Parádén félmilliónyi tömegbúcsúztatta a fesztiválnyarat. A megújult arculatú rendezvényen lehetett fesztiválozni, parádézni éskarneválozni is. A nyárzáró rendezvény hivatalos afterpartyján 23 ezrentáncolták át az éjszakát.

Gyermekükkel együtt guruló szülők, babakocsit maga előtt tológörkorcsolyás apuka, virtuózok és kezdő gurulók - összességébentöbbszáz görkoris indította el az immár hetedik alkalommal megrendezettnyárzáró fiesztát. Az idén karnevállal és fesztivállal bővülő parádéöt- kilométeres útján hatalmas közönség előtt vonultak a felvezetőkarneválozók: a toszkánai zászlózsonglőrök,hordón-vödrön-mosogatótálcán dobolók, a gólyalábas garabonciások, aszamba-, és salsatáncosok, a látványos lufiruhában táncolók.

A Parádé kamionjain összesen száznegyven Dj szórakoztatta anagyérdeműt, s a Hősök terén színpaddá alakuló több kamionon, tíz zenekar, köztük az Asian Dub Fundation lépettfel, hatalmas tömeg előtt.

A Parádé hivatalos afterpartyján, a Parádé Bónuszon egy helyen négyparty várta a látogatókat, műsoron tizennyolc külföldi dj-vel -Japántól az Egyesült Államokig - és a hazai partyélet legjobbjaival.

Az Andrássy úton, a Hősök terén és a Felvonulási téren a kamionokután a takarítók vonultak végig és vasárnap hajnalra már csak az emlékeélt a Parádénak.

(nol.hu)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.