Ha az őrület nem elég

Készülnek a tündér szárnyak folpackból, görkori csapágyak megolajozva, kihagyhatatlan a megújult Budapest Parádé.

A főváros hivatalos nyárzáró karneválja a megújult Budapest Parádé, augusztus 26-án, szombaton dübörög majd az Andrássy úton, megújult programkínálattal.

A DJ kamionok a látványos karneváli menet után indulnak az Erzsébet térről, köztük jó néhány rádió- és televízió, és a legnépszerűbb klubok képviselői. DJ Rush, Pulsedriver, DJ Lee és Pascal F.E.O.S a száznál is több DJ kínálatban. Részletes program. >>>>

A Felvonulási téren felállított színpadokon délután négytől Asian Dub Foundation, Anyma Sound Sytsem, Neo, Magna Cum Laude és hosszú idő után ismét Budapesten a Belga zenekar. A Hősök terén 17 órakor tízezer léggömb száll majd a magasba.

A Parádé hagyományos tűzijátékát a szervezők, az augusztus 20-i tragikus események után, kegyeleti okokból nem rendezik meg.

A legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivált az idén is a hivatalos afterparty, a Budapest Parádé Bónusz zárja a Népstadionkertben.

Este kilenctől 50 DJ áll a lemezjátszók mögé az USA-ból, Japánból, Angliából, Franciaországból, Németországból, Ausztriából és Olaszországból érkeznek a világsztár művészek, Jeff Mills (USA), The Advent live (UK), DJ Rush (USA), Jack De Marseille (F), Pascal F.E.O.S. (D), Satoshi Tomiie (J), Robbie Rivera (USA), LTJ Bukem & MC Conrad (UK), Da Hool (D), Pulsedriver (D) és DJ Lee (D)

A Syma csarnokban Viva Eeelektro party, a Körcsarnokban High Voltage Party, a Djuice Arénában easy listening és drum and bass, az Axe Click Arénában eurotrance-melotrance buli hajnalig.

A Syma Csarnokban vendégszerepel a detroiti élő ikon, JEFF MILES, a brit THE ADVENT, DJ RUSH, a német techno legenda PASCAL FEOS és a francia géniusz JACK DE MARSEILLE.

A Körcsarnokban kialakított full extrás klubban, a világ house-bulijain valóságos szupersztárként ünnepelt top DJ, ROBBIE RIVERA is pörgeti majd a lemezeket. A hazaiak közül KÜHL, SLAM JR, CHRISS, a MONKZ, PÖLI, és GOODSPEED tartanak bemutatót a jelenleg legsikeresebb house/trance lemezek repertoárjából.

Az AXE Click Arénában a vendég a német Da-Hool, aki a berlini LoveParade hivatalos himnuszát keverte. A magyar fellépők közül NÁKSI vs BRUNNER, MIKE NEWMAN és TOTPETI, valamint rajtuk kívül STERBINSZKY és TOTO JR. is itt pörgetik majd a korongokat.

A káprázatos technikai megoldásokról a szervezők gondoskodnak: 250 intelligens lámpa, 200 000 Watt hangteljesítmény, 10 db videoprojektor, valamint aktív falak teszik tökéletessé a bulit melynek valamennyi programja idén is egy belépővel látogatható.

Jegyár elővételben 4000 Ft, a rendezvény napján és a helyszínen 4500 Ft.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.