"Ahogy én mulatok, nem mulat úgy senki"

A Művészetek Völgye keddi rendezvényei közül kiemelkedik a központi községben, Kapolcson 18 órakor megrendezendő "Ahogy én mulatok, nem mulat úgy senki" című dalest, amelyen operaénekesek adnak elő bordalokat, mulatóénekeket és népdalokat - közölték a szervezők az MTI-vel.

Kapolcson, kedden operett is lesz: a Színház és Filmművészeti Egyetem harmadéves zenés színész osztályának hallgatói adnak elő 19 és 22 órakor a Gástya árok színpadán "Pardon! Operett..." címmel operettszólókat és duetteket. Vigántpetenden kedden a tókertben 18 órakor Azuma Clan, 20 órakor pedig European Mantra koncert lesz.

Taliándörögdön 19 órakor az óvodakertben Pink Floydon innen és túl című műsorával a Marooned Gitár Duó lép fel, majd 20 órától Varga Erik basszusgitározik. Ezt követően filmvetítés lesz 21-23 óra között, az érdeklődők dokumentumfilmeket láthatnak.

Monostorapátiban kedden 21 órától a rockszínpadon Török Ádám és a Mini koncertezik, majd Tátrai Tibor és a Magyar Atom lép fel. Öcs községben 21 órakor a kőfejtőben a Dresch Quartett lép fel, 22.30 órától pedig Szalóki Ági és zenekara muzsikál.

Pulán 20.30 órakor a bárkaréten a Bárka Színház adja elő A nyugat hőse című darabot, majd 23 órakor a bárkakertben Egy Kiss Erzsi Zene címmel lesz koncert; Kiss Erzsi és együttese lép fel.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.