Nyúzni vagy nem nyúzni?

Miért pont a szőrszálak megítélésében lenne egyforma az ízlés? Férfiak is, nők is teljesen különbözőképpen vélekednek arról, hogy egyáltalán kell-e valamit tenni a szőrökkel.

P. K. 25 éves üzletasszony, elvált: Én rendszeresen borotválok, mert nincs türelmem kivárni, míg olyan nagyra nőnek a szőrszálak, hogy a kozmetikus is foglalkozzon velük. Szerintem a szőrtelen hónalj szép és illatos marad a nap végére is. Volt olyan férfi az életemben, aki kifejezetten szerette, ha volt rajtam pihe, azt mondta, az izgalmas. A mostani párom viszont azt mondja: szúrok. Azt se szeretem, ha a bikiniből kilátszanak a szálak. De azt azért nem csinálom, ami mostanában kezd divat lenni, hogy virágokat, meg szívecske alakot rajzoltassak magamra a kozmetikussal.

Z. K. 40 éves háziasszony, feleség: Nekem teljesen magától értetődő, hogy szőrtelenítem a lábam és a hónaljam. A kozmetikusomtól tudom, hogy járnak hozzá férfiak is a karjukat és a mellüket szőrteleníteni. Ezt elképesztőnek tartom, hiszen olyan vonzó, amikor egy férfiing ujjából kivillannak a szőrszálak. Az is izgalmas, ha egy férfi mellkasa szőrös. Az olyan férfias.

V. B. 35 éves manikűrösnő, élettárs: Szerintem az a szép, ha egy nő bőre sima. Mindenhol. Nem is hagyok magamon egy szálat sem.

J. Á. 45 éves képzőművész, elvált: Szerintem úgy fogadjanak el a férfiak, amilyen vagyok. De ha a társamnak nem tetszik az a pár pihe, akkor azon ne múljon a kapcsolatunk, miből áll leszedni. De magamtól nem szívesen vacakolok vele.

M. E. 29 éves kutató, házas: Engem szörnyen zavar a feleségem lábán a szőr. Egyszer meg is mondom neki.

B. A. 32 éves masszőr, élettárs: Szerintem az a szép, ha nincs sehol szőr a nőn. De még a férfiakon se kell mindenütt. Én például borotválom a hónaljam, sőt…

M. H. 42 éves fotóművész: Én pártolom a szőrtelenítést. Már csak azért is, mert a hatvanas évek óta a fotós megrendelők csak borotvált lábú, fazonra igazított hölgyeket fogadnak el.

B. N. 45 éves irodalmár, elvált: Amikor a feleségem a divatra hivatkozva leborotválta a hónalját, olyan volt, mint egy meztelen csiga.

G. L. 48 éves mérnök, házas: Az én feleségem ne szedjen le magáról egyetlen szálacskát se. Úgy szép, ahogy van.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.