Rosszabbodott a Toller László állapota

Rosszabbodott Toller László országgyűlési képviselő állapota, bár hétfődélutánra sikerült stabilizálni - tudatta a Pécsi TudományegyetemIdegsebészeti Klinikájának igazgatója.

"A hétfő reggeli ellenőrző vizsgálat során Toller László állapotában rosszabbodást észleltünk. Ezért további intenzív terápiás beavatkozásokra volt szükség. Hétfő délutánra állapota stabilizálódott, ennek ellenére maximális intenzív terápiás kezelésre van szüksége" - írta közleményben Dóczi Tamás professzor.

A klinikaigazgató több részletet nem közölt és továbbra sem nyilatkozik arról, hogy Pécs szocialista polgármesterének pontosan milyen sérülései vannak.

Toller múlt hétfőn a 61-es úton Tamási és Dombóvár között szenvedett balesetet, kocsiját egy másik kocsi szorította le az útról.

Toller sofőrje, Szőke János megpróbált kitérni, eközben leszorult az útpadkára, amely megdobta az uatót. A polgármestert és gépkocsivezetőjét, akik súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek, mentőhelikopter szállította Pécsre.

Tollert még aznap este az idegsebészeti klinikán, sofőrjét a baleseti és kézsebészeti klinikán megműtötték. Azóta mindketten mély altatásban vannak.

(forrás: MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.