Toller tartós altatásban

A hétfőn autóbalesetet szenvedett pécsi polgármester, Toller László - a Pécsi Tudományegyetem idegklinikájának tegnapi tájékoztatása szerint - tartósan intenzív terápiára, többek között folyamatos altatásra szorul.

Állapota stabil. A polgármester szolgálati autóját vezető és a balesetnél ugyancsak életveszélyes sérüléseket szenvedett Szőke Jánost az egyetem traumatológiai központjában ápolják. A 70 éves sofőr állapota stabil, ő is folyamatos intenzív ellátást igényel.

Kósa: Gyors a munka diktálta tempó

Nem tudom, hogy meddig lehet bírni azt a tempót, amit a munkánk diktál - mondta lapunknak Kósa Lajos, Debrecen polgármestere Toller László súlyos autóbalesete kapcsán. A fideszes Kósa Lajos és a szocialista Toller László munkájában és életvitelében sok a közös vonás: mindketten több ciklus óta polgármesterek és parlamenti képviselők, és rendszeresen ingáznak városuk és Budapest között. Kósa Lajost megdöbbentette Toller László közlekedési balesete, nagyon sajnálja kollégáját, akit emberként és politikusként is sokra tart. Szerinte ő azon kevés politikusok egyike, akik nyíltan megmondják, amit gondolnak. (Debreceni tudósítónktól)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.