Mexikó-Angola 0-0

A világbajnoki újonc Angola nagy bravúrral gólnélküli döntetlent ért el a sokkal esélyesebb Mexikó ellen a D csoport második fordulójában. 

 Az első 45 perc kiegyenlített küzdelmet hozott. A mexikóiak többet birtokolták a labdát, de csak egy komoly helyzetük akadt, amikor Marquez szabadrúgása után a kapufára pattant a labda. Az angolaiak tetszetősen passzolgattak, de nem jutottak el az ellenfél kapujának közelébe, távoli lövéseik pedig veszélytelenek voltak.

A második félidőt aktívabban kezdték az angolaiak, percekig a mexikói térfélen tartották a labdát. Az utolsó 20 percben jelentős fölénybe került a közép-amerikai együttes, Macanga kiállítása után az angolaiak már kizárólag az eredmény tartására koncentráltak, támadások vezetésére nem maradt erejük. A hajrában kialakított helyzetek alapján Mexikó közelebb állt a győzelemhez.

Mexikó-Angola 0-0

Hannover, 43 ezer néző, v: Samszul Majdin (szingapúri)

piros lap: Macanga (79.)

sárga lap: Delgado (13.), Macanga (44., 79.), Zé Kalanga (50.), Joao Ricardo (86.)

Mexikó: Oswaldo Sánchez - Mario Méndez, Rafael Márquez, Ricardo Osorio, Carlos Salcido, Gonzalo Pineda (Ramon Morales, 78.) - Gerardo Torrado, Antonio Naelson Zinha (Jesus Arellano, 52.), Pavel Pardo - Guillermo Franco (Francisco José Fonseca, 74.), Omar Bravo

Angola: Joao Ricardo - Loco, Jamba, Kali, Delgado - José Zé Kalanga (Miloy, 83.), André Macanga, Figueiredo (Rui Marques, 73.), Mateus (Pedros Mantorras, 67.), Mendonca - Akwá

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.