Szeretem Barcikát!

"Egy kicsit mostantól megváltozik ez város. Felébresztjük tizenhat éve tartó fásultságából Kazincbarcikát." - írja Szitka Péter országgyűlési képviselő, aki azt szeretné, ha az emberek a mozgalomban ötleteikkel, elképzeléseikkel segítenék Kazincbarcika fejlődését.

"Én karriert találtam Barcikán, politikus lettem, országgyűlési képviselő, hogy Budapesten képviselhessem az itt élők érdekeit. Elmentem innen, mint kezdő képviselő, és a nagypolitika tapasztalatával a hátam mögött jöttem vissza, hogy elindítsuk a “szeretem Barcikát" mozgalmat.

Azt szeretnénk, ha egy olyan várost építhetnénk, ahol nem az az érvényesülés egyetlen útja, ha útra kelünk és magunk mögött hagyjuk a Barcika táblát. Olyan várost szeretnénk, ahol jó élni fiatalnak és idősnek, ahol jó dolgozni, ahová mindig jó visszatérni. Olyan várost, ahol jó otthon lenni. Ez a város lehet olyan.

Életre hívtam ezt a mozgalmat, és most segítséget kérek minden olyan embertől, aki köszönhet valamit Barcikának, és a híre messze vitte a várostól. Segítséget kérek azoktól is, akik egyszerűen csak szeretik ezt a várost. Kérem őket, kérek mindenkit hogy egy kicsit adjanak vissza a Barcikának. Adják a népszerűségüket, adják a tudásukat, tehetségüket azért, hogy ez a város újra megmozdulhasson.

Külön öröm, hogy 2006. május 31-én a mozgalom elindulásakor Barcika több mint 1300 barátja jelent meg a Művelődési Központ előtti téren, akik jelezték, hogy készek tenni Barcikáért, készek tenni egy jobb városért.

Sokan csatlakoztak az ország különböző részeiből is a csapathoz: Bakács Tibor Settenkedő, a népszerű író és kritikus, a kazincbarcikai születésű Rubint Réka, válogatott labdarúgónk, Lipcsei Péter, vagy éppen Kiss Zsóka, a Playboy első roma származású címlaplánya, aki szintén kazincbarcikai. Külön megtiszteltetés, hogy Gyárfás Ildikó, a térség országgyűlési képviselője is részt vesz a mozgalomban, hogy megmutassa, nem csak politikusként lehet tenni kedvenc városunkért." (Szitka Péter)

'Szeretem Barcikát!'- a mozgalom elindult
'Szeretem Barcikát!'- a mozgalom elindult
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.