A táncosok rávertek az énekesekre

A már befutott sztárok jobban érdeklik a nézőket, mint a bulvárlapok címlapjára frissen felkerült tehetségek - ez derült ki a kereskedelmi televíziók szombati esti versenye után. Hiába ért a döntőjéhez a TV2-n a harmadik szériáját futó Megasztár, átlagosan négyszázezerrel többen nézték az RTL Klub Szombat esti láz című aktuális heti műsorát, ahol hírességek adnak számot tánctudásukról. 1,8 millió néző a táncot, 1,4 millió az énekeseket választotta.

Arányaiban azonban kisebb a különbség a hirdetők által vizsgált 18-49 éves korosztálynál - 672 ezer néző 593 ezer ellenében -, de itt is az RTL Klub nyert. A TV2 csak a reklámblokkok alatt verte az RTL-t. Mindez arra az időre igaz, amíg az RTL Klubon a Szombat esti láz ment. A jóval hosszabb Megasztár végét például már többen nézték, mint az RTL Klubon Mel Gibson háborús filmjét.

A jelek szerint elfáradt a Megasztár, amelynek két év alatt ez volt a harmadik szériája, s korábban is előfordult, hogy helyette többen is az egymást ütő hírességeket mutató Sztárboxot választották. A TV2 az ősztől vált, és énekesek helyett táncosoknak rendez tehetségkutatót. (H. Z.)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.