MC: A választók a győzteshez húznak

MC: A választók a győzteshez húznak

Az MSZP lakossági támogatottsága a részleges kampánycsend előtt mért 34 százalékról 42 százalékra növekedett - áll a Marketing Centrum legújabb fölmérésében. Ha mindenki úgy szavazott volna, ahogy utólag állítja, akkor az MSZP 51 százalékot kapott volna az első fordulóban, és az egyéni mandátumok döntő többségének a besöprésével akár 2/3-os többségre tehetett volna szert a koalíció. Ugyanakkor a második Gyurcsány-kormány júniusi megalakulásától egyedül Magyarország nemzetközi megítélésének a javulását várja a relatív többség, az állami költségvetés egyensúlyára, illetve az életszínvonal alakulására gondolva viszont többen pesszimisták, mint optimisták - írja az MC. (Munkatársunktól)

Új radiológiai mérő-
állomás Paks közelében

Új radiológiai mérőállomás felállításáról állapodnak meg az osztrák és a magyar hatóságok; a Pakstól tíz kilométerre, Gerjenen tervezett berendezés a magyar katasztrófavédelem mellett az osztrák félnek is szolgáltat majd adatokat. A több tízmilliós költséget az osztrákok vállalják. (MTI)

Útikalauz 1956 Budapestjéről

Az 1956-os forradalom fővárosi eseményeit a megszokottól eltérő formában, "útikalauzként" tárja az olvasók elé Bob Dent Budapest 1956 - A dráma színterei címmel magyar és angol nyelven megjelenő új könyve, amelynek előszavában Rainer M. János történész arról ír: Budapest joggal vált az egész 1956-os dráma szinonimájává. (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.