ARC-kiállítás: a globalizáció hatásairól várnak pályamunkákat

Az esélyegyenlőségi minisztérium a Roma Integráció Évtizede Programhoz kapcsolódóan a hetedik ARC-kiállítás keretében versenyt hirdet olyan pályamunkák számára, amelyek a globalizáció hatásait, valamint az etnikai hovatartozástól független értékekeket jelenítik meg - közölte a tárca.

Az ARC óriásplakát-, citylightplakát- és mondatpályázat keretében meghirdetett versenyre olyan pályamunkákat várnak, amelyek arra keresik a választ, mit jelent a globalizáció a nemzetek és etnikumok szempontjából - olvasható az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium (ICSSZEM) közleményében.

"Összetartozunk", "Szimbiózis", "Ami neked fáj, nekem sem jó" címmel olyan plakátterveket vár a tárca, melyek azokra az általános értékekre, szükségletekre, jellemzőkre, tulajdonságokra, igényekre irányítják a figyelmet, amelyek nemzet- és etnikumfüggetlenek.

A pályázat benyújtásának határideje 2006. június 16. A pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai az érintett szakmák, tudományágak képviselői. A díjátadásra a megnyitó napján, augusztus 3-án este, a Felvonulási téren kerül sor.

A pályázati feltételekről, az ajánlott témakörökről, a díjakról és egyéb tudnivalókról a www.arcmagazin.hu internetes honlapon, valamint a (06-1) 345-0452-es telefonszámon kaphatnak bővebb tájékoztatást az érdeklődők.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.