Magyar sztármenedzser a világ legjobb üzletemberét kiválasztó zsűriben

Első alkalommal vehet részt hazánkfia a világ legjobb üzletemberének kiválasztásában. A KÜRT Zrt. elnöke, dr. Kürti Sándor bekerült az idei év Ernst&Young "World Entrepreneur Of The Year(r)" zsűrijébe.

Az Ernst&Young által alapított "World Entrepreneur Of The Year(r)" díjat júniusban adják át Monte Carlóban. Az idén hatodik alkalommal, június 6. és 11. között megrendezett eseményt az üzleti élet Oscar gálájaként tartják számon. 32 ország legjobb üzletemberei versengenek az üzleti világ legnagyobb tekintélyű díjáért.

2005-ben dr. Kürti Sándor nyerte el Magyarországon az Év Üzletembere díjat, s így részt vett a múlt évi Ernst & Young World Entrepreneur Of The Year(r) választáson. Tavalyi bemutatkozása alapján dr. Kürtit beválasztották a független nemzetközi bírálóbizottság tagjai közé. A független, szakmai bírálóbizottság kiválasztásánál az üzleti életben elért eredményeket, valamint az egyéni szellemiséget és látásmódot veszik figyelembe.

A zsűri elnöke már több éve Howard Stevenson, a Harvard Egyetem világhírű professzora, a Do Lunch or Be Lunch és a Just Enough című üzleti bestsellerek írója.

(NOL)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.