Civil díjak tizenegyedik alkalommal

Tizenegyedik alkalommal jutalmazza a Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvány (NIOK) azokat a gazdasági szervezeteket és magánszemélyeket, amelyek, akik a magyarországi adakozásokban élen járnak, illetve olyan civil szervezeteket, amelyek példaértékű munkát végeznek.

A NIOK honlapján olvasható tájékoztató szerint „Az Év Egyéni Adományozója”, „Az Év Vállalati Adományozója” és „Az Év Civil Szervezete” díjazottakról a jelölések után a szervezet kuratóriuma dönt.

Jelöléseket rövid indoklással 2006. május 15-ig lehet benyújtani a szervező NIOK-hoz.

Az elismerések eszmei értékűek, de a díjazottak közül az Év Civil Szervezete pénzjutalomban is részesül. A NIOK kuratóriuma a jelölések alapján 2005-ben a Kisalföld című napilapnak ítélte oda az Év Vállalati Adományozója címet, annak elismeréséül, hogy a napilap a nyilvánosság adta lehetőségeket kihasználva adományozásra buzdította olvasóit, így segíteni tudott az árvízkárosultakon. Az "Év Civil Szervezete" címet 2005-ben a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) emberi jogi szervezet és a Védegylet környezetvédő szervezet kapta meg. (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.