"Orbán Viktor szalad fűhöz-fához"

Szánalmas a Fidesz azon kezdeményezése, hogy a jobboldali győzelem érdekében felajánlják az MDF-nek a miniszterelnök jelölését, miközben korábban minden gaztettet megcsináltak az MDF-fel szemben - jelentette ki Fodor Gábor szerdán sajtótájékoztatón Gyöngyösön.

"A Fidesz tényleg mindent megtett azért, hogy tönkretegye az MDF-et. Ellehetetlenítették, politikailag megfojtották őket, elcsábították a képviselőiket, szétverték a frakciót, mindent megcsináltak, minden gaztettet az MDF-el szemben" - fogalmazott kérdésre válaszolva az SZDSZ országos ügyvivője.

Most, miután kiderült, hogy a második fordulónak is a koalíció vág neki nagyobb eséllyel, "Orbán Viktor szalad fűhöz-fához", és mindent megígér, ami korábban fel sem merülhetett. Ez "rendkívül szánalmas produkció" - tette hozzá a liberális politikus.

Fodor Gábor mindennek kapcsán hangsúlyozta: ez is azt mutatja, hogy elvek, vagy meggyőződés nem érdekes a Fidesz számára, csupán egy dolog mozgatja, a hatalom megszerzése. "És ennek érdekében semmi nem drága" - fűzte hozzá.

Végül úgy vélekedett, hogy amennyiben az MDF beadná a derekát, az a kegyelemdöféssel volna egyenlő a demokrata fórum számára. Ugyanakkor nem eredményezné a jobboldal választási győzelmét - mondta Fodor Gábor.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.