Diurnus: Sikerült a rodeó

Ilyenkorannak jó, aki lelkes és pesszimista. Nem, ne tessék azt gondolni, hogyaz ilyen embernek nincs ki mind a négy kereke. Lehet valaki nagyonlelkesen reménykedő, és azért közben kételyek emésztik. Egyszerreszeretné, ha minden úgy történne, ahogy a szíve kívánja - és szorongattól, hogy hátha mégsem. - írja diurnus blogjában.

Tehát őszintén bevallom, nagyonsajnálom, hogy a rendszerváltás óta először nem a Köztársaság tériszékházban töltöttem ezt az estét, fél éjszakát (nem rajtam múlott) -jobban viseltem volna el ott az utolsó három-négy órát. De hát otthonsem volt rossz, hiszen a mai forduló jobban sikerült, mint amilyennek afélelmeim festették, és ennél jobb eredményt szellemileg részegen semvártam.

Örömömet tetézte-fokozta Dávid Ibolya utolsó,éjféltáji nyilatkozata. Neki is őszintén gratulálok akövetkezetességéhez és a lelki erejéhez.

Ha tehát az MSZP ésaz SZDSZ valóban a maximumot nyújtja a következő két hétben - amaximumot okosságban, mélységben, őszinteségben és lendületben, amaximumot egymás iránti igényességben, személyi politikában, haGyurcsány Ferenchez felzárkóznak igényességben, eredetiségben ésfáradhatatlanságban a legjobb szocialisták - akkor két hét múlvaelkezdődhet ennek az országnak a legnehezebb és legtöbbet ígérőkorszaka.

Szívből gratulálunk azoknak, akiknek köszönhetjük ezt.

Nemlesz abból személyi kultusz, ha azt mondom, azt mondjuk: ebbenfőszerepe volt Gyurcsány Ferencnek. Tavaly jó erőnlétet kívántam neki arodeójához, amelyre vállalkozott és kényszerült. Látható, sikerültmegfelelnie a legtúlzottabb várakozásoknak is.

Köszönjük. Jó munkát, kedves miniszterelnök jelöltünk.

Tovább a blogba

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.