Súlyos balesetet szenvedett a Fiatal Baloldal elnöke

Közlekedési balesetet szenvedett Komássy Ákos, a Fiatal Baloldal elnöke kedden, állapota súlyos, utastársa elhunyt - közölte a Fiatal Baloldal szerda reggel.

Komássy Ákos egy Debrecenben tartott politikai rendezvény vendége volt. A Budapest irányába tett visszaút során kocsija súlyos balesetet szenvedett. A FIB elnökének állapota súlyos. Utastársa, a Fiatal Baloldal országos irodájában dolgozó munkatársa még súlyosabb  sérüléseket szenvedett, és az éjszaka folyamán elhunyt. A FIB őt saját halottjának tekinti - olvasható a szervezet közleményében.

"Az ügyben rendőrségi eljárás folyik. Annak lezárultáig, illetve amíg újabb fejlemények nem történnek, nem tudunk, és nem kívánunk egyebet mondani. Ezúton megkérünk mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben" - olvasható a közleményben.

A közlemény hangsúlyozza, hogy az országgyűlési választások második fordulójáig a FIB minimálisra csökkenti központi tevékenységét. Az elengedhetetlen, operatív feladatokat a szervezet alelnökei által vezetett operatív testület látja el.

A rendőrség tájékoztatója

Gálik Viktória, az autópálya-rendőrség szóvivője az MTI-vel azt  közölte, hogy az M3-as autópálya Budapest felé tartó oldalán éjszaka  Mogyoród térségében a 24-es kilométernél egy szabályosan haladó  kamionba hátulról belerohant egy személygépkocsi, majd megpördült és  a szalagkorlátnak ütközött. Az autóba ezután beleszaladt egy  kisteherautó.
A gépkocsivezetőt és utasát tűzoltók szabadították ki a  személyautóból, mindketten súlyos, életveszélyes sérülést  szenvedtek. Az utas, egy 25 éves nő a kórházba szállítás közben  életét vesztette.

Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset  akkor történt, amikor egy teherautó a benzinkúttól kikanyarodott az útra.

Szijjártó: "Várjuk vissza"

Szijjártó Péter, a Fidelitas elnöke, a Fidesz szóvivője az MTI-nek nyilatkozva őszinte részvétét fejezte ki az elhunyt családjának és a FIB-nek. Mint mondta: megrendüléssel vették  tudomásul Komássy Ákos balesetét, és mielőbbi gyógyulást kívánnak. "Várjuk vissza" - tette hozzá Szijjártó Péter.

Az IDF vezetői részvétüket fejezték ki

Almássy Kornél, az Ifjúsági Demokrata Fórum (IDF) elnöke az  MTI-nek elmondta: az IDF tagsága megdöbbenéssel fogadta a baleset hírét. Hozzátette: Komássy Ákos munkatársa családjának őszinte részvétüket fejezik ki, Komássy Ákosnak pedig mielőbbi felgyógyulást kívánnak.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.