Jubiláló mondatok - március 29

„Mindig voltam olyan tapintatos, hogy ne vetélytársaim felmenőivel foglalkozzam.” (Antall József, az MDF elnöke, 1990. március 29.)

„A privatizációt nem leállítani kell, hanem felgyorsítani, csak így érhető el a gazdaság államtalanítása és a magánszektor szerepének erősítése.” (Szabó Tamás MDF-es privatizációs miniszter, 1994. március 29.)

„Egyesek gyűlöletet próbálnak kelteni, de a választások után nem rendszerváltásról, hanem a hatalom átadásáról lesz szó.” (Horn Gyula, az MSZP elnöke, 1994. március 30.)„Soha nem ünnepeltük még ilyen szépen a Színházi világnapot, sohasem tettük le a Nemzeti Színház alapkövét.” (Bálint András, az új Nemzeti igazgatója az Erzsébet téri – a későbbi Gödör helyén tartott – alapkőletételen, 1998. március 30.)

„A Szonda Ipsos a Fidesz-MDF lista 44 százalékos előnyét prognosztizálja a 39 százalékos MSZP-támogatottsággal szemben. A Gallup tizenegy százalékos előnyt, a Marketing Centrum 49-37-es arányt, a Tárki Századvég 47-37 százalékos eredményt jósol a választásokra.” (Közvélemény-kutatási adatok, 2002. március 29.)

Összeállította: Rab László

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.