Megbukott a Fidesz programja Hiller szerint

A Fidesz programja megbukott, az ellenzéki párt hibás stratégiára építette munkahelyteremtő programját - jelentette ki Hiller István Balassagyarmaton szombaton sajtótájékoztatón.

Az MSZP elnöke elmondta: a Fidesz egy, a Közgazdasági Szemlében megjelent szaktanulmányt jelölt meg programja alapjául, a tanulmány szerzője azonban kijelentette: "tanulmányomból efféle következtetés nem vonható le".

Az MSZP elnöke szerint megbukott a Fidesz depressziókampánya is, mert ahogy az ország, úgy az egyik plakátarc, Irma néni sem tud elég szomorú arcot vágni, "még ha a Fidesz heteken és hónapokon keresztül ezt akarta is".

Hiller István egy újságcikkből idézett, amelyben a Fidesz-plakát Irma nénije elmondta, a fotó készítése közben folyamatosan azt mondták neki: "Szomorúbban, drága Irma néni, szomorúbban, élje bele magát, és szomorúbban nézzen. Képzelje el, hogy rosszul él."

Az utóbbi hetek országszerte tapasztalt rendzavarásaira is kitért Hiller István, mondván,
Magyarország döntő többsége békességben, tisztességben akar élni.

"Tudják, ahhoz nem kell olyan nagy bátorság, hogy emberek kimenjenek egy térre, itt vagy máshol, síppal, dobbal nagy vircsaftot csapjanak, és mindannyiunk számára közös, szent nemzeti szimbólumunkat, a magyar nemzeti lobogót lengessék".

Hiller István ezzel szembeállítva hangsúlyozta, hogy Gyurcsány Ferenc jó költségvetést ért el Brüsszelben, a moszkvai megállapodást követően 14 év után Magyarországra jött az orosz elnök előnyös gazdasági javaslatokkal, hazakerültek a sárospataki könyvtár könyvei, és 80 év után az aradi Tűzoltó téren áll a Szabadság szobor.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.