Katlan és retesz

Nem foglalkozunk a harmadik oldalon Csurka István tegnap a Nap-keltében megfogalmazott gondolataival, amelyekben nyíltan vall eredeti elképzelésükről az április 2-án tervezett két, illetve három pártrendezvénnyel kapcsolatban: "felül, a katlan felső frontvonalán a Fidesz tart gyűlést a Kossuth téren, mi pedig alul bezárjuk a reteszt, és csak az állatkert felé hagyjuk menekülni az MSZP-t".

Elhatároztuk, hogy nem írunk erről az egész álságos, képmutató, de minden nappal árulkodóbbá váló nagygyűlésesdiről zaklatott hangú publicisztikát. Egyrészt, miért is írnánk, amikor Orbán Viktor békés összejövetelről beszélt, s kifejezetten örült, hogy a szocialisták és a Fidesz hívei együtt teszik majd a szolidaritás, a nemzet ünnepévé április 2-át. Fontosnak tartotta, hogy emlékeztessen: hányszor fogalmazott úgy az MSZP vezetése, hogy a politikának nem az utcán, hanem a parlamentben a helye, és most lám, ők is. A Fidesz elnöke azokat várja a Kossuth térre, akik félelem nélküli Magyarországon szeretnének élni.

A szókimondó Csurka 2002-ben komoly politikai hibát követett el azzal, amikor idő előtt bejelentette, hogy jelöltjei a második fordulóban visszalépnek a Fidesz javára.

Most még csak odalépnének, és ismét azt hiszik: szintén a Fidesz javára.

Szóval, tényleg felül a katlan és alul a retesz?

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.