A Magyar Demokrata puccsveszélyt lát a Fideszben

A Fidesz kommunikációs vezetőjének, Deutsch-Für Tamásnak a "hibáit" szedte csokorba legutóbbi számában a Magyar Demokrata című hetilap, amelynek főszerkesztője arra figyelmeztette Orbán Viktort, hogy "a polgári erők néhány idiótája" miatt elvesztheti az országgyűlési választást.

A lap csütörtökön utcára került számában szó szerint közölte annak az interjúnak a befejező részét, amelyet hétfőn a TV2 kereskedelmi televízió Mokka című reggeli műsorának vezetője készített Deutsch-Für Tamással. A fideszes politikus ebben Havas Henrik egyik kérdésére kijelentette, hogy Kövér László, a Fidesz országos választmányának az elnöke leszögezte: a Demokratának soha nem fog nyilatkozni, mert a lapban származási kérdésekkel foglalkozó cikk jelent meg.

A Magyar Demokrata legutóbbi számának címoldalán Kövér László fényképe látható, mivel a lap hosszú interjút közölt a Fidesz vezető politikusával.

A magát konzervatív hetilapként meghatározó Demokrata saját televíziójának felvételére hivatkozva írta meg egy másik cikkben, hogy Deutsch-Für Tamás tévedett, amikor azzal vádolta meg a szocialista kormányfőt, hogy "bemutatott" az őt kifütyülő embereknek.

Gyurcsány Ferenc "adott két puszit MSZP-s párttársnőjének, kényszeredett mosollyal kiintegetett az ellene tüntetőknek, majd beült az autójába és távozott... A Fidesz kommunikációs csapata azonban a karcagi botránnyal alaposan mellényúlt. Egy fotós elkapott képét értelmezték - rosszul" - írta a cikk szerzője.

A lap főszerkesztője vezércikkében nyílt levelet intézett az általa "hadseregtábornoknak", illetve "vezénylő tábornok úrnak" szólított Orbán Viktorhoz.

"Ha az április választásokat azért nyeri meg a posztkommunista bűnszövetkezet, mert a polgári erők néhány idiótája kötelességének érzi, hogy hibát hibára halmozzon, akkor jó ha tudja, hogy eme idióták, ha százezer évig élnek sem lesznek képesek vezekelni azért a bűnért, amit a magyarság ellen követnek el" - írta a főszerkesztő.

Deutsch-Für Tamás mellett a hibát hibára halmozók között említette a Magyar Vizsla levonatát a Fidesz székházból elfaxoló aktivistát, a reklámlevelet "hisztériásan túlreagáló Simicska Lajost", valamint az MSZP számítógépére "éjjel bekukkantó és onnan adatokat ellopkodó Fidesz alkalmazottakat".

A szerző azt a kérdést is feltette: "És miért van az, hogy egyre több emberben alakul ki az a gyanú, hogy ennyi baklövés már nem lehet véletlen? Hogy valakik belülről puccsal akarják önt megbuktatni: inkább ne nyerjen." (MTI)

Deutsch-Für Tamás
Deutsch-Für Tamás
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.