Szexi szentek

Fiatal kaliforniai keresztény nők a szexiparban dolgozó lányok között hirdetik az igét. Sztriptíz bárba, erotika kiállításra is elmennek Bibliát osztani.

Jézus számára nem volt elveszett lélek. Felkarolta Mária Magdalénát és megakadályozta, hogy a házasságtörő asszonyt megkövezzék.

A Jézus Lányai szeretetszolgálat ebben a krisztusi szellemben született. „Nem ítélkezni akarunk – olvassuk a szervezet honlapján –, hanem Isten igéjét, a reményt és a megbocsátás üzenetét szeretnénk eljuttatni a szexiparban dolgozó nőkhöz.”

A sajátos misszióban részt vevő fiatal nők sztriptíz bárba járnak. Kiszemelik a megfelelő táncosnőt, akivel aztán némi külön pénz ellenében félrevonulnak. Amikor kettesben maradnak, elárulják neki, hogy nem a vetkőzés érdekli őket.

„Nem a sztriptíz miatt vagyok itt, hanem azért, mert szeretlek, és azt akarom, hogy tudd, Isten is szeret – idézi Lori, az egyik alapító beszámolóját a Beliefnet.com – Tudnod kell, hogy számíthatsz Istenre. Nincs olyan súlyos bűn, amit meg ne bocsátana.”

Az első cél az, hogy a szexipar munkásait becsalogassák a templomba. „Már több sztriptíztáncosnő látogatja istentiszteleteinket. Állást nem váltottak, de eljárnak a templomba. Mi nem is kérjük őket, hogy keressenek más munkát, mert ez nem lenne reális elvárás. Csak szeretnénk megadni nekik a lehetőséget, hogy megismerjék az Urat. Istenre, és rájuk bízzuk annak eldöntését, hogy mit kell megváltoztatniuk életükben.”

A Jézus Lányai minden lehetőséget megragadnak az igehirdetésre. Honlapot indítottak, hogy minél több emberhez eljusson az üzenetük. „A pornó hazugság – olvassuk a férfiak számára készült részben. – Jézus az igazság.” Tavaly decemberben már több mint hatvanezer olvasójuk volt.

A legmerészebb kezdeményezésektől sem riadnak vissza. Nemrég részt vettek egy Las Vegas-i erotika kiállításon. Kifestették magukat, feltupírozták a hajukat, és testhezálló ruhát vettek fel, rajta „Szexi szentek – jezuslanyai.com” felirattal. A szétosztandó kétszáz, zebracsíkos papírba kötött Bibliát élénk rózsaszín szalaggal díszítették. „Tudtuk, hogy az ebben az iparban dolgozó lányoknál nagyon fontos a kiszerelés” – magyarázza Lori.

A hatás nem maradt el. „Könnyű veletek szóba elegyedni, mert pont úgy néztek ki, mint mi” – idézi Lori a kiállítás egyik női résztvevőjének szavait.

Heather, a misszió egy másik tagja, aki megtérése előtt maga is a vetkőzésből élt, minden bátorságát összeszedve a homoszexuális pornót árusító standhoz is odamerészkedett. Visszatérve arra kérte Lorit, hozzon még néhány Bibliát, mert az övét pillanatok alatt elkapkodták „a cuki pasik”.

Jézus lányai akcióban – ez a szeretetszolgálat munkáját bemutató videoklipeket tartalmazó DVD címe. Húsz dollár adomány fejében osztogatják.

Heather, az egyik 'szent'
Heather, az egyik 'szent'
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.