Választási jogot sértett a Zöld Párt Kaposváron

Orbán a közbiztonság erősítését ígéri

A közbiztonságról és a félelem nélküli életről, a rendőrök létszámának bővítéséről és fizetésük emeléséről beszélt Orbán Viktor tegnap Veszprémben. "Ami itt van, az még nem az a közbiztonság, amire vágyunk" - mondta. Orbán szerint a hangsúlyt a bűnmegelőzésre kell helyezni. Szerinte nincs kicsi vagy nagy bűncselekmény, csak egy van: bűncselekmény. A Fidesz elnöke szerint "az az érdekünk, hogy jól megfizetett, becsületes rendőrök dolgozzanak Magyarországon". A Fidesz elnöke közölte: a polgári kormány felállítja a vasútrendőrséget. (MTI)

Az SZDSZ megszüntetné a pazarló államot

Az SZDSZ programjának jelentős része a kisebb állam megteremtését szolgálja, mely olcsóbban és hatékonyabban működne - erősítette meg Gusztos Péter ügyvivő tegnap Kecskeméten, pártja Bács-Kiskun megyei kampánynyitó rendezvényén. A liberális politikus szerint a kisebb állam hatékonyabb, kevésbé pazarló, segít
"a költségvetés pozícióit és a magyar államháztartást rendbe tenni". Kijelentette: az SZDSZ választási programjának sarkalatos pontja az euró 2010-es bevezetése, s ez programjuk szerint megvalósítható. (MTI)

Választási jogot sértett
a Zöld Párt Kaposváron

Választási jogsértést követett el a Zöld Párt Kaposváron; a kettes számú választási kerületben "Még több állatot a parlamentbe!, Le a populizmussal!, Szavazz Berta kutyára!" feliratú plakátjaikkal több helyen is felülragasztottak választási plakátokat. A helyi választási iroda vezetője, Kéki Zoltán elmondta, a matricák miatt a jelöltek bejelentést tettek a választási irodában, ahol megállapították: választási jogsértés történt, felelősségre vonni azonban senkit nem tudtak, mivel senkit nem értek tetten. (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.